Jukebox Web App

Activity Forums Website Related Announcements Jukebox Web App

Tagged: ,

This topic contains 87 replies, has 33 voices, and was last updated by  steve 4 months ago.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 88 total)
View New Replies View Legacy Forums Reply to Thread
  • Author
    Posts
  • #104866

    Nascfan
    499 XP
    SUPPORTER
    MOD

    Yeah it seems ok on the regular d-cot site for me too, just the direct jukebox site.

    #104875

    mwalter59
    50 XP
    SUPPORTER

    Same same. Sigh.

    #105682

    AVITWeb
    14 XP
    SUPPORTER

    Just had an issue where I open it, it displays lists and begins to play but when I selected “open dashboard” it immediately stopped playing and opened safari. Went back to the jukebox app and the screen was largely blank. Had play controls and would play Magic Kingdom Entrance music but would show no list of tracks in any playlist selected. The thing is pretty awesome though, Steve. Nice work!

    #105702

    steve
    119 XP
    SUPPORTER
    ADMIN

    Just had an issue where I open it, it displays lists and begins to play but when I selected “open dashboard” it immediately stopped playing and opened safari. Went back to the jukebox app and the screen was largely blank. Had play controls and would play Magic Kingdom Entrance music but would show no list of tracks in any playlist selected. The thing is pretty awesome though, Steve. Nice work!

    Mobile? iPhone? Thanks!

    #105790

    AVITWeb
    14 XP
    SUPPORTER

    Sorry Steve.. iPad. Current iOS.
    *** EDIT : Safari ***

    #106725

    steve
    119 XP
    SUPPORTER
    ADMIN

    UPDATES

    • Added: Catalog – You can now search through the entire catalog of music. To access this, click on your avatar in the top-right corner.
    • Added: New playlists
    • Removed: Mouse Chat. Please test on Android to see if the music is back and report back here.
    • Fixed: Layout issues

    #106728

    mwalter59
    50 XP
    SUPPORTER

    Sorry, Steve. Still no joy. Just a fuzzy white noise sound. Sigh. Samsung Galaxy S6.

    #106798

    chevyhd17
    3 XP
    SUPPORTER

    Still no sound :( on a galaxy s8+

    #106801

    steve
    119 XP
    SUPPORTER
    ADMIN

    If you don’t mind, can you troubleshoot the issue?

    #106802

    chevyhd17
    3 XP
    SUPPORTER

    If you don’t mind, can you troubleshoot the issue?

    Sure, no problem :) Sound works on everything else, including youtube on chrome. I went in and followed the steps in the article (no factory reset) and it still isn’t working. If i pull up the jukebox the regular way through the site it works wonderfully, just not the app. It’s so bizarre.

    #106803

    steve
    119 XP
    SUPPORTER
    ADMIN

    Sure, no problem :) Sound works on everything else, including youtube on chrome. I went in and followed the steps in the article (no factory reset) and it still isn’t working. If i pull up the jukebox the regular way through the site it works wonderfully, just not the app. It’s so bizarre.

    Thank you for trying so quickly! Well, I guess it’s back to the drawing board. What boggles my mind is that it was working fine a few weeks ago. I don’t know what would have caused it to stop. I though maybe the mouse chat, which is why I removed it. :(

    #106851

    chevyhd17
    3 XP
    SUPPORTER

    Sure, no problem :) Sound works on everything else, including youtube on chrome. I went in and followed the steps in the article (no factory reset) and it still isn’t working. If i pull up the jukebox the regular way through the site it works wonderfully, just not the app. It’s so bizarre.

    Thank you for trying so quickly! Well, I guess it’s back to the drawing board. What boggles my mind is that it was working fine a few weeks ago. I don’t know what would have caused it to stop. I though maybe the mouse chat, which is why I removed it. :(

    Thanks for all of your hard work! I know we all appreciate it :)

    #106948

    steve
    119 XP
    SUPPORTER
    ADMIN

    I think what might have been happening was the volume level was set to 0 and on mobile I hide the volume control. On the iPhone you just use the volume controls on the hardware. Is this different for Android? I made it so that if the volume is at 0 to make it at 50%. Give it another try please.

    #106949

    mwalter59
    50 XP
    SUPPORTER

    Eureka! It’s alive!!!! Thanks, Steve!

    #106950

    steve
    119 XP
    SUPPORTER
    ADMIN

    That’s great! On Android, how do you adjust the volume?


Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 88 total)

You must be logged in to reply to this topic.